Tapaa meidän tiimi

Vivianna


Kokemukseni kokkaamisesta alkoi jo 14-vuotiaana kahvilassa smoothieiden parissa. Siitä lähtien olen ollut mukana monissa eri kahviloissa ja ravintoloissa; junk food -tyylistä aina fine diningiin. Ravintolamaailman kasvattina rakkaus kokkaukseen vain kasvoi, ja lopulta päätin suorittaa kasvipohjaisen kokkikoulun Ruotsissa vuonna 2020.

 Innostuin nuorena ravitsemustieteistä, ja se auttoi myös päätöksessäni ryhtyä kasvissyöjäksi. Nykyään kokkaamisessani on mukana myös se terveellinen puoli, ja olenkin erikoistunut öljyttömään ja sokerittomaan kokkaukseen. Lisäksi viime vuosina raakaruoka ja villiyrtit ovat kiinnittäneet huomioni ja minut saattaa välillä bongata metsästä kasveja tutkiskellen.

 Eniten pidän kokkauksessa siitä, kuinka luova saa olla. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Mielestäni myös rentous pitää pysyä ja virheistä oppii parhaiten. Joskus ne myös tuo uuden oivalluksen!

Moritz


Kasvipohjainen ruoanlaitto on ollut intohimoni jo pienestä pitäen. Opin itsekseni kokkauksen perustekniikat ja eri tyylit ennen, kun sain ammatillisen koulutuksen ja kokkisertifikaatin. Rakastan kokkauksessa eniten sitä, että se on luova prosessi. Nautin uusien reseptien luomisesta, uusien makujen kohtaamisesta sekä kulttuureihin tutustumisesta ruoan avulla. Minulle ruoka on muutakin kuin nälän sammuttaja. Se on keino ilmaista itseään ja olla yhteydessä ihmisiin.

Minua kiehtoo kasvipohjaisen juuston tekemisen taide ja erityisesti sen käymisprosessissa. Minusta on uskomatonta, kuinka käyttämällä bakteereita ja bakteeriviljelmiä voi muuttaa ruoan tekstuuria, makua ja ulkonäköä. Paikallinen ja kestävän kehityksen mukainen ruoka on aina ollut tärkeä minulle, joten saatat löytää minut torilta etsimässä paikallisia, tuoreita raaka-aineita. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more